Concurentă Miss SUA 2009: Am pierdut pentru că nu aprob căsătoriile între homosexuali (VIDEO)

22 Apr 2009   •   10:43
Concurentă Miss SUA 2009: Am pierdut pentru că nu aprob căsătoriile între homosexuali (VIDEO) concurenta Miss SUA
Nemulţumire şi frustrare. Acestea sunt sentimentele pe care le încearcă una dintre finalistele concursului Miss America 2009. Ocupanta locului doi la ?Miss USA? consideră că a pierdut titlul din cauza declaraţiei pe care a făcut-o referitoare la căsătoriile între homosexuali. Se pare că frumoasa americancă nu ştia că o parte dintre membrii juriului erau homosexuali.

Ajunsă în finală, Miss California, Carrie Prejean, a fost întrebată care este poziţia ei referitoare la căsătoriile între homosexuali.

Întrebarea îi fusese adresată de către blogger-ul Perez Hilton, unul dintre membrii juriului, care este homosexual.

?Trăim într-o ţară în care căsătoriile între persoane de acelaşi sex sunt permise. Totuşi, cred că o căsătorie trebuie să fie între un bărbat şi o femeie. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar eu aşa am fost crescută?, a răspuns concurenta aflată la un pas de a câştiga titlul de Miss America. Se pare că sinceritatea de care dat dovadă a costat-o titlul.

În cele din urmă, concursul a fost câştigat de Katie Stam, reprezentanta statului Indiana. În vârstă de 22 de ani, Katie Stam este licenţiată în comunicare la Universitatea Indianapolis. Pe lângă titlu de Miss America, Stam a dus acasă şi un premiu de 50.000 de dolari.Antena3.ro

x close