Antena 3 CNN Show Showbiz Concurentă Miss SUA 2009: Am pierdut pentru că nu aprob căsătoriile între homosexuali (VIDEO)

Concurentă Miss SUA 2009: Am pierdut pentru că nu aprob căsătoriile între homosexuali (VIDEO)

Concurentă Miss SUA 2009: Am pierdut pentru că nu aprob căsătoriile între homosexuali (VIDEO)
Sursa foto: concurenta Miss SUA
22 Apr 2009   •   10:43

Nemulţumire şi frustrare. Acestea sunt sentimentele pe care le încearcă una dintre finalistele concursului Miss America 2009. Ocupanta locului doi la ?Miss USA? consideră că a pierdut titlul din cauza declaraţiei pe care a făcut-o referitoare la căsătoriile între homosexuali. Se pare că frumoasa americancă nu ştia că o parte dintre membrii juriului erau homosexuali.

Ajunsă în finală, Miss California, Carrie Prejean, a fost întrebată care este poziţia ei referitoare la căsătoriile între homosexuali.

Întrebarea îi fusese adresată de către blogger-ul Perez Hilton, unul dintre membrii juriului, care este homosexual.

?Trăim într-o ţară în care căsătoriile între persoane de acelaşi sex sunt permise. Totuşi, cred că o căsătorie trebuie să fie între un bărbat şi o femeie. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar eu aşa am fost crescută?, a răspuns concurenta aflată la un pas de a câştiga titlul de Miss America. Se pare că sinceritatea de care dat dovadă a costat-o titlul.

În cele din urmă, concursul a fost câştigat de Katie Stam, reprezentanta statului Indiana. În vârstă de 22 de ani, Katie Stam este licenţiată în comunicare la Universitatea Indianapolis. Pe lângă titlu de Miss America, Stam a dus acasă şi un premiu de 50.000 de dolari.



Antena3.ro

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close