Antena 3 CNN Show Showbiz Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, internat într-o clinică din Germania

Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, internat într-o clinică din Germania

Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, internat într-o clinică din Germania
Sursa foto: cristi minculescu
11 Feb 2009   •   21:48

Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, este internat într-o clinică din Germania, unde este supus unor investigaţii medicale, deoarece starea sa de sănătate s-a înrăutăţit în ultima perioadă. Nelu Dumitrescu, bateristul formaţiei, a declarat, pentru Mediafax, că solistul suferă de o boală ereditară. "E ceva purtător de la tatăl lui şi acum face nişte verificări", a mai spus el.
"Cristi nu este în stare gravă. Nu e internat în spital, se află la o clinică privată pentru teste şi analize", a declarat impresarul formaţiei, pentru Agerpres.
"Nu a fost dus de urgenţă, nu a leşinat, nu a căzut. Noi am avut concerte săptămâna trecută, vineri şi sâmbătă, la Lăptărie şi la Constanţa. Lumea l-a văzut, este viu şi nu are niciun fel de problemă, aşa cum spun acei oameni de la televiziune. Noi am hotărât, la începutul acestui an, că este momentul să intervenim vizavi de acea burtă a lui, despre care vorbeşte toată lumea. O să vedem ce soluţie găsim şi ce ne oferă doctorii ca variante. Vom avea o conferinţă de presă cât de curând şi vă vom anunţa", a adăugat impresarul.
Cristian Alexandru Minculescu s-a născut pe 9 ianuarie 1959 la Bucureşti şi este, începând din anul 1980, liderul trupei de rock IRIS. Cristi Minculescu reprezintă alături de Iris simbolul rezistenţei culturale, pentru generaţii întregi de fani rock, în perioada comunismului, şi, de asemenea, unul dintre puţinii artişti care au făcut legătura între acele generaţii şi cele actuale, el activând cu mare succes şi după 1990, până în prezent.
IRIS ŞI FELICIA FILIP - DE VEI PLECA

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cristi minculescu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close