Antena 3 CNN Show Showbiz Cum a apărut Ion Țiriac la petrecerea de aniversare a 80 de ani. Miliardarul român, cină specială pentru invitații săi la Muzeul Prado (FOTO)

Cum a apărut Ion Țiriac la petrecerea de aniversare a 80 de ani. Miliardarul român, cină specială pentru invitații săi la Muzeul Prado (FOTO)

Cum a apărut Ion Țiriac la petrecerea de aniversare a 80 de ani. Miliardarul român, cină specială pentru invitații săi la Muzeul Prado (FOTO)
10 Mai 2019   •   14:42

Ion Țiriac a împlinit 80 de ani, pe 9 mai, prilej cu care omul de afaceri român a oferit o cină specială pentru invitați unul și unul, la Muzeul Prado, din Spania. 

Printre aceștia s-au numărat Camelia Potec, Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Simona Halep sau Marius Vizer cu soția lui, Irina, fosta membră a trupei A.S.I.A.

Cu acest prilej, fostul jucător de tenis a reușit să își impresioneze invitații cu apariția sa: îmbrăcat un costum negru, accesorizat cu un joben, baston, mânuși albe și o eșarfă albă. 

Simona Halep a  purtat o rochie roșie și a ținut să se fotografieze cu Ion Țiriac. „Happy Birthday Mister T! #averyspecialperson”, a scris Simona Halep pe pagina sa de Instagram.

Invitații au avut parte și de un program. A început de dimineață cu un tur al orașului Madrid, după care la prânz au fost duși la turneul de tenis Mutua Madrid Open, unde juca și Simona Halep. Apoi invitații au luat prânzul la restaurantul Caja Magica Onix. Spre seară au mers la cina din sala Claustro din Muzeul de artă Prado, special amenajată pentru aniversarea lui Țiriac. 

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close