Antena 3 CNN Show Showbiz Cum se simte Andrei Găluț, la aproape trei ani de la tragedie

Cum se simte Andrei Găluț, la aproape trei ani de la tragedie

Cum se simte Andrei Găluț, la aproape trei ani de la tragedie
07 Aug 2018   •   16:10

La aproape trei ani de la tragedie din Colectv, Andrei Găluț, singurul supraviețuitor al trupei „Goodbye to Gravity” se luptă încă să se pună pe picioare.  

Dupa ce a trecut prin clipe grele, el fiind atins de flacari pe fata, la mana dreapta şi pe spate, Andrei Galut a fost dus în Olanda, imediat dupa tragedie, acolo unde a fost operat, iar apoi a plecat in Germania, unde a avut loc recuperarea fizica.

Iar problemele sarmanului tanar care a pierdut totul in momentul tragediei din Clubul Colectiv par sa fie mai grele decat se credea. Mai exact, chiar daca s-au facut pasi mari pentru recuperarea fizica si psihica a artistului, lucrurile nu au avansat la fel de mult precum s-ar fi putut dori.
Ultimul bilant al incendiului din acea fatidica seara de vineri, 31 octombrie 2015, din Club Colectiv arata 64 de persoane decedate şi alte sute de persoane care au avut nevoie de tratament de urgenta în spitalele din Romania sau din strainatate, numar la care s-a adaugat, recent, şi sinuciderea unui alt tanar, martor al cumplitelor evenimente, scrie WOWbiz

×
Subiecte în articol: colectiv Goodbye to Gravity
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close