Antena 3 CNN Show Showbiz Cum vor arăta vedete ca Robert Pattinson peste 50 de ani? Vezi aici

Cum vor arăta vedete ca Robert Pattinson peste 50 de ani? Vezi aici

Cum vor arăta vedete ca Robert Pattinson peste 50 de ani? Vezi aici
Sursa foto: Foto: topsocialite.com
29 Iun 2011   •   21:37

Acum sunt frumoşi, au tenuri perfecte şi corpuri armonioase! Cum vor arăta, însă, vedete precum Christina Aguilera sau Robert Pattinson peste 50 de ani? Ne-au demonstrat-o maeştrii Photoshop-ului, care şi-au făcut treaba exact pe dos. În loc să îndepărteze anii de pe chipurile celebrităţilor, le-au adăugat o grămadă de riduri.

Pasionaţii de Photoshop au pus vedetele la grea încercare. În doar câteva zeci de minute, Christina Aguilera a îmbătrânit cu 60 de ani, iar Nicole Kidman s-a transformat într-o bunicuţă cârcotaşă.

Modelul Heidi Klum şi-a pierdut din fermitatea pielii, în timp ce "fata rea" a muzicii pop, Lady Gaga, a fost pedepsită cu riduri peste riduri. Probabil din cauza exceselor de imagine care i-au adus celebritate.

La nivel declarativ, orice adolescentă s-ar lăsa muşcată de pasionalul vampir interpretat de Robert Pattinson, dar probabil că s-ar gândi de două ori dacă acesta ar arăta atât de bătrân.

Chiar şi eternul elev Harry Potter ar fi greu de recunoscut peste vreo 50 de ani. Iar responsabilităţile prea mari l-ar transforma pe Barack Obama în alt om.

 


×
Subiecte în articol: Christina Aguilera vedete Lady Gaga
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close