Antena 3 CNN Show Showbiz Cuplul regal din Monaco va da în judecată o revistă pentru răspândirea zvonurilor despre divorţ

Cuplul regal din Monaco va da în judecată o revistă pentru răspândirea zvonurilor despre divorţ

Cuplul regal din Monaco va da în judecată o revistă pentru răspândirea zvonurilor despre divorţ
Sursa foto: Foto: Intact Images/ EPA
22 Iul 2011   •   22:11

Şeful guvernului din Monaco, Michel Roger, a dezminţit, vineri, că zvonurile răspândite de o publicaţie franceză. Minsistrul de Stat susţine că articolele cu privire la divorţul iminent dintre Prinţul Alber şi soţia sa, Charlene Wittstock, sunt false, iar cuplul regal va da în judecată respectiva publicaţie, informează AFP.

Informaţiile conform cărora Charlene ar fi încercat să fugă chiar înainte de nuntă au fost infirmate atât de Prinţul Albert, cât şi de un avocat al cuplului regal.

Revista L'Express raporta pe site-ul oficial, înainte de nuntă, că Charlene ar fi renunţat la pregătirile pentru fastuosul eveniment şi s-ar fi pregătit pentru un zbor spre ţara natală, Africa de Sud.

Politicianul monegasc a negat şi acuzaţiile conform cărora Prinţul Albert ar fi avut un copil nelegitim în perioada în care a fost logodit cu Charlene.

Roger a anunţat că publicaţia franceză va fi dată în judecată pentru faptul că "a dat credibilitate zvonurilor prin publicarea lor".

×
Subiecte în articol: proces judecata zvonuri divort despartire
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close