Antena 3 CNN Show Showbiz Dan Bursuc are, la limuzină, plăcuţă de înmatriculare personalizată, cu chipul său

Dan Bursuc are, la limuzină, plăcuţă de înmatriculare personalizată, cu chipul său

Dan Bursuc are, la limuzină, plăcuţă de înmatriculare personalizată, cu chipul său
20 Noi 2008   •   19:54

După botezul de mii de euro pe care l-a pregătit pentru fiul său, Dan Bursuc şochează din nou. Extravagantul impresar a trecut de la maşina sport la limuzină. Şi nu orice fel de limuzină, ci una care să întoarcă toate privirile după el. Secretul lui Dan Bursuc a fost dezvăluit de către Libertatea care a descoperit că manelistul a primit cadou pentru limuzina sa o plăcuţa de înmatriculare cu poza lui, după model american.
Plăcuţa are şi o dedicaţie: "Ediţie limitată, pentru Dan Bursuc". "Mi-a plăcut atât de mult plăcuţa din America şi povesteam unui prieten: mă, da frumoase sunt la americani", spune Bursuc. Şi dacă tot i-a plăcut atât de mult, prietenul lui a ţinut minte ce i-a spus Bursuc, a luat o poză de pe internet, iar cadoul perfect a fost gata. "Eu numărul ăsta îl folosesc când sunt spectacole, depinde unde ne desfăşurăm activitatea", precizează Bursuc.
Chiar dacă toată lumea îi va recunoaşte masina, Dan Bursuc nu se teme de invidioşi. "Iubind genul muzical, iubindu-mă pe mine şi pe toţi artiştii care mă înconjoară, niciodată nu poate să-mi facă un rău, aşa simt eu", explică Bursuc.
Observator

×
Subiecte în articol: limuzina
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close