Antena 3 CNN Show Showbiz Dan Capatos, mărturisire inedită în propria sa emisiune: „Este singurul băiat cu care am dormit o noapte întreagă de gât”

Dan Capatos, mărturisire inedită în propria sa emisiune: „Este singurul băiat cu care am dormit o noapte întreagă de gât”

Dan Capatos, mărturisire inedită în propria sa emisiune: „Este singurul băiat cu care am dormit o noapte întreagă de gât”
Sursa foto: Foto: Facebook/Dan Capatos
28 Feb 2018   •   09:29

Mărturisire inedită făcută de Dan Capatos în propria sa emisiune. Prezentatorul TV a povestit o întâmplare incredibilă din viața sa, când a ajuns în pat cu Nicolai Tand.

„Nicolai Tand este singurul băiat cu care am dormit o noapte întreagă de gât. Eram mort de pilit. Nicolai are o casă superbă, am fost de sărbătorile creştine la el acasă, am tot gustat hornică şi am plecat la primar acasă unde m-am suit pe calul copilului şi i l-am sfărâmat. Felul unu, felul doi şi horincă din greu... la prima colindare aveam genunchii moi şi am vrut să mă sui pe un butoi, să fiu mai înalt, şi am picat în butoiul cu horincă... apoi, era să mă calce o maşină şi am terminat apoteotic. M-am uitat la o icoană cu domnul Isus şi am crezut că e Brad Pitt şi am întrebat: de ce îl aveţi pe Brad Pitt pe perete? Atunci am fost luat pe sus şi am plecat cu Nicolai, iar pe la jumătatea treptelor am picat, ne-am luat de gât şi am mers în pat." a dezvăluit Dan Capatos în emisiunea sa, de la Antena 1.

 

×
Subiecte în articol: Dan Capatos marturisire inedita
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close