Antena 3 CNN Show Showbiz Dator vândut: Nicolas Cage a pierdut două vile în favoarea creditorilor săi

Dator vândut: Nicolas Cage a pierdut două vile în favoarea creditorilor săi

Dator vândut: Nicolas Cage a pierdut două vile în favoarea creditorilor săi
Sursa foto: Nicolas Cage
08 Apr 2010   •   13:56

Problemele financiare ale lui Nicolas Cage continuă să ia amploare. Actorul a pierdut în favoarea unei bănci, două dintre locuinţele construite în cartierele rezidenţiale ale oraşului Los Angeles. Vilele au fost scoase la licitaţie, dar nimeni nu se grăbeşte să le cumpere.

Banca a devenit proprietarul celor două case, după ce Nicolas Cage a ipotecat complexul rezidenţial din Malibu pentru suma de 8.878.886 de dolari. Celebrul actor american şi-a pierdut şi locuinţa din cartierul Bel Air, informează tmz.com.

La sfărşitul verii trecute, Nicolas Cage avea o datorie de 6,2 milioane faţă de fiscul american. În plus, la finalul lunii decembrie 2009, actorul a fost dat în judecată de o companie de investiţii imobiliare, care i-a cerut despăgubiri de 36,7 milioane de dolari.

Nicolas Cage este nepotul regizorului Francis Ford Coppola. A debutat ca actor în anul 1981 şi de atunci a apărut în nu mai puţin de 60 de lungmetraje. Cele mai apreciate filme în care a apărut actorul american sunt Face/Off (1997), National Treasure (2004) şi Ghost Rider (2007).

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: banca datorie Nicolas Cage
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close