Antena 3 Show Showbiz David Bisbal a ajuns în România. Artistul va concerta joi, la Sala Palatului

David Bisbal a ajuns în România. Artistul va concerta joi, la Sala Palatului

10 Dec 2008   •   20:44
David Bisbal a ajuns în România. Artistul va concerta joi, la Sala Palatului

David Bisbal, celebru cintaret latino a ajuns în România! Bisbal a sosit la Bucureşti direct de la Madrid şi se pregăteşte pentru concertul care va avea loc mâine seara la Sala Palatului.
David Bisbal a avut parte de o surpriză la aeroport. A fost aşteptat de o mulţime de fani, dar şi de câştigătorii concursului Radio Zu "cel mai mare fan Bisbal".
Artistul şi-a a salutat fanii, a făcut fotografii şi a rămas impresionat când a văzut că aceştia îi ştiau versurile melodiilor.
David Bisbal a devenit celebru cu piesele Corazon Latino şi Buleria şi a înnebunit femeile din toată lumea cu cârlionţii săi blonzi. În 2003 a fost desemnat cel mai bun tânăr artist la premiile Grammy.
De la aeroprt, David Bisbal a plecat direct pe platourile de filmare ale emisiunii "Răi da buni" de la Antena 2. Concertul de joi seară face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al său "Premonicion" care s-a vândut deja în peste un milion de exemplare.

Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close