Antena 3 CNN Show Showbiz David Letterman şi-a cerut scuze faţă de soţie, după ce a făcut sex cu angajatele (VIDEO)

David Letterman şi-a cerut scuze faţă de soţie, după ce a făcut sex cu angajatele (VIDEO)

David Letterman şi-a cerut scuze faţă de soţie, după ce a făcut sex cu angajatele (VIDEO)
Sursa foto: David Letterman
06 Oct 2009   •   23:18

Lui David Letterman nu îi mai spală reputaţia nici apele Atlanticului! Recent, celebrul prezentator de televiziune a fost nevoit să recunoască, în direct, că a avut relaţii intime cu mai multe colege de platou. Demascat de presă, Letterman s-a văzut obligat să îşi ceară public scuze faţă de "victime" şi faţă de soţie. Şi victimele, şi soţia l-au iertat.

La cinci zile după ce David Letterman a recunoscut că a avut relaţii intime cu nişte colaoratoare, acestea au fost "demascate". Una dintre ele este Stephanie Birkitt, în vârstă de 34 de ani, o fostă asistentă a starului.

Tot Stephanie Birkitt a fost, până luna trecută, iubita producătorului care ar fi încercat să îl şantajeze pe Letterman pentru două milioane de dolari.

Cea de-a doua relaţie a lui Letterman a fost cu Holly Hester. În anii '90, Holly era practicantă pe platourile unde se filma emisiunea lui Letterman. Acum, susţine că era îndrăgostită până peste cap de prezentator.

Ambele relaţii s-au consumat înainte ca vedeta să se căsătorească cu Regina Lasko.
Acum, după 24 de ani de mariaj şi picat în mijlocul unui scandal pigmentat cu sex şi bani, David Letterman îşi toarnă cenuşă în cap şi îşi cere scuze.

În ceea ce îl priveşte pe presupusul şantajist, el este acum liber. A plătit o cauţiune de 200.000 de dolari şi spune că îşi va dovedi nevinovăţia. Va fi greu, pentru că există multe dovezi acuzatoare, printre care convorbiri înregistrate şi cecul de două milioane de dolari semnat "David Letterman".

Sentinţa urmează să fie pronunţată. Un lucru e însă sigur: scandalul aduce succes. Numai în seara confesiunii lui David Letterman audienţa emisiunii a crescut cu 38%.



Observator

×
Subiecte în articol: sotie
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close