Antena 3 CNN Show Showbiz Decembrie e luna concertelor: Smokie, Reamonn şi Shakin' Stevens cântă în România

Decembrie e luna concertelor: Smokie, Reamonn şi Shakin' Stevens cântă în România

Decembrie e luna concertelor: Smokie, Reamonn şi Shakin' Stevens cântă în România
04 Dec 2007   •   14:14

Luna cadourilor este şi luna concertelor. În decembrie, artiştii români dar şi străini vor săli pline şi promit că vor oferi, în schimb, show-uri care să-l facă şi pe Moş Crăciun să se apuce de cântat. Smokie, Shakin' Stevens şi Eros Ramazzotti sunt doar câţiva dintre artiştii care vor concerta în România. Legendara trupă Smokie vine înaintea moşului, cu un dar special pentru fani! Un concert la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 16 decembrie.

Nu doar bucureştenii au fost cuminţi anul acesta, ci şi constănţenii şi braşovenii, care îşi vor primi cadoul de la Smokie pe 17 şi respectiv 18 decembrie. Tot pe 18 decembrie Shakin' Stevens va cânta la Bucureşti. Tot la Sala Polivalentă. Concertul face parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent album al sau, "Now Listen", lansat în primavara aceastui an. În Piaţa Mare a Sibiului au fost invitate vedete de talie internaţională. Toată luna decembrie va fi bogată în invitaţi aleşi pe sprânceană: Eros Ramazzotti şi The Fire of Anatolia. Chiar în noaptea dintre ani, sibienii vor asculta trupele Europe şi Reamonn.

Nici artiştii români nu-şi iau vacanţă înainte de Crăciun. Şi atunci, revenim în Bucureşti pe 7 decembrie pentru că trebuie să ne hotărâm ce vom alege: 14 ani cu Sarmalele Reci la Muzeul Ţăranului Român sau 45 de ani cu Phoenix, la Sala Palatului. Tot în Capitală vom simţi "Parfumele nebunelor dorinţi" ale lui Tudor Gheorghe sau vom putea fi "Împreună de Crăciun" cu Ştefan Bănică Junior pe 15, 16 sau 17 decembrie. Şi nici măcar în a doua zi de Crăciun artiştii nu vor să fie departe de fani. Aşa că, pe 26 decembrie, puteţi cânta cu Iris. Iar pentru cei care nu mai au răbdare, Alexandru Andrieş a pregătit un super-concert, miercuri seară.

Antena 3

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close