Antena 3 CNN Show Showbiz Deep Purple cântă miercuri pe Stadionul Cotroceni (VIDEO)

Deep Purple cântă miercuri pe Stadionul Cotroceni (VIDEO)

Deep Purple cântă miercuri pe Stadionul Cotroceni <font color=red>(VIDEO)</font>
31 Oct 2007   •   08:01

Legendarii de la Deep Purple vor concerta miercuri seară, pe Stadionul Cotroceni din Bucureşti. Britanicii au promis un spectacol clasic, în care vor cânta cele mai cunoscute piese, dar vor ca fanii să asculte şi cântecele de pe cel mai recent album. Organizatorii spun că au fost vândute aproximativ 10.000 de bilete. La ora 19,00 va începe recitalul opening act-ul Joanna and The Band. Cei de la Deep Purple vor urca pe scenă după ora 20.00.

Pe stadion sunt interzise laserele, aparatele foto şi video profesionale, adică mai mari de 35 mm, e interzis fotografiatul cu blitz, precum şi filmatul, sunt interzise sticlele de orice fel ca şi accesul cu băuturi şi produse alimentare.

Trupa figurează în Cartea Recordurilor ca fiind "cea mai zgomotoasă din lume", iar nici cu acest concert celebra formaţie pare să nu se dezmintă, puterea instalaţiei de sunet având un total de peste 200.000 de waţi. Concertul Deep Purple de la Bucureşti face parte din turneul mondial "The Rapture of the Deep", care promovează albumul cu acelaşi nume.

DEEP PURPLE - CHILD IN TIME


DEEP PURPLE - PERFECT STRANGERS


Antena3.ro

×
Parteneri
Alertă meteo, emisă de ANM. Cod galben de ploi, vijelii şi grindină în România
x close