Antena 3 Show Showbiz Deep Purple concertează pe Stadionul Cotroceni

Deep Purple concertează pe Stadionul Cotroceni

29 Aug 2007   •   05:05
Deep Purple concertează pe Stadionul Cotroceni

Concertul pe care trupa Deep Purple îl va susţine la Bucureşti, pe 31 octombrie, a fost confirmat oficial de către organizatorii din România. Evenimentul va avea loc pe Stadionul Cotroceni. Concertul Deep Purple de la Bucureşti face parte din turneul mondial "The Rapture of the Deep", care promovează albumul cu acelaşi nume. În luna iulie a acestui an, prima parte a turneului a debutat în SUA, scrie Ziua.

Concertul din România va deschide cea de-a doua parte a turneului, care se va desfăşura în Europa, urmând ca pe 1 noiembrie trupa să concerteze la Sofia, în Bulgaria, pe 3 noiembrie în Sarajevo, Bosnia, pe 4 noiembrie în Split, Croaţia, iar pe 6 - în Budapesta, Ungaria. Potrivit organizatorilor, show-ul de la Bucureşti va beneficia de condiţii de producţie speciale, artiştii urmând să îşi aducă propriile echipamentele de sunet, lumini şi multimedia. Preţurile biletelor la concert nu au fost deocamdată stabilite, însă organizatorii au precizat că acestea vor fi accesibile românilor.

Antena3.ro

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close