Antena 3 CNN Show Showbiz Depeche Mode a lansat cel de-al 12-lea album, ?Sounds of the Universe?

Depeche Mode a lansat cel de-al 12-lea album, ?Sounds of the Universe?

Depeche Mode a lansat cel de-al 12-lea album, ?Sounds of the Universe?
Sursa foto: Depeche Mode
21 Apr 2009   •   11:34

Celebra trupă Depeche Mode a lansat, luni, cel mai recent album intitulat ?Sounds of the Universe?. Cel de-al 12-lea album de studio al celebrei formaţii s-a lansat oficial în majoritatea ţărilor, excepţie făcând numai SUA, unde urmează să apară marţi.

În zilele următoare, noul material discografic va fi disponibil şi în magazinele din România. Albumul conţine 13 piese care constituie o încercare de a face câţiva paşi înapoi ?spre începuturi?.

Potrivit specialiştilor citaţi de The Independent, albumul nu poate fi considerat una dintre revelaţiile anului. Aceştia consideră că pe materialul discografic nu poate fi întâlnit nimic de amploarea melodiilor ?Personal Jesus? sau ?Enjoy the Silence?.



Însă, cei care vor asculta meldiile de pe noul album, precum ?Peace?, ?Fragile Tension? sau ?In Chains?, vor avea parte de o demonstraţie impecabilă din punct de vedere tehnic.

?Cel de-al 12-lea album de studio al celor de la Depeche Mode este impresionant din punct de vedere tehnic, dar şi puţin cam monoton?, scrie The Independent.

Veteranii electro-pop de la Depeche Mode vor concerta din nou la Bucureşti pe 16 mai în Parcul Izvor. Aceasta va fi cea de-a doua apariţie a formaţiei la Bucureşti, după concertul din iulie 2006, pe Stadionul Naţional din capitală, când s-au adunat circa 45.000 de fani. Turneul va cuprinde 28 de oraşe din 22 de ţări şi va debuta în Israel, pe 10 mai 2009.

Primul single de pe album, ?Wrong? a fost făcut public încă din februarie.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Depeche Mode
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close