Antena 3 CNN Show Showbiz Desenele animate ?South Park? vor putea fi vizionate gratuit pe internet

Desenele animate ?South Park? vor putea fi vizionate gratuit pe internet

Desenele animate ?South Park? vor putea fi vizionate gratuit pe internet
26 Mar 2008   •   14:08

Episoadele serialului de televiziune ?South Park? vor putea fi vizionate gratuit pe internet. Creatorii serialului controversat, Trey Parker şi Matt Stone, au încheiat o înţelegere cu compania Viacom pentru a distribui toate episoadele pe site-ul de internet www.southparkstudios.com.

?Ne-am săturat să fim nevoiţi mereu să descărcăm ilegal propria noastră producţie, aşa că am oferit o alternativă legală?, au declarat ei.

Site-ul găzduieşte toate episoadele seriei ?South Park?, inclusiv cel mai recent apărut, care poate fi vizionat timp de o săptămână de la apariţia pe micile ecrane. Acesta rulează curent fără a fi întrerupt de anunţurile publicitare. Potrivit unui purtător de cuvânt din partea Comedy Central, vor fi adăugate reclame pentru sponsorii Toyota şi Virgin. Încă de la lansare, în urmă cu o săptămână, site-ul a avut peste 3 milioane de accesări.

Din anul 1997, de când s-a lansat serialul, ?South Park? a devenit cel mai mare succes al postului Comedy Central, şi în prezent are o audienţă de 3 milioane de spectatori pe episod.

South Park intro:


Subiectul serialului animat "South Park" urmăreşte aventurile a patru copii din micul oraş montan cu acelaşi nume, din statul Colorado, folosindu-le ca pretext pentru satire acide la adresa societăţii, a stilului de viaţă, tabuurilor şi evenimentelor din Statele Unite. Serialul a devenit celebru datorită parodiei, umorului negru, şi pentru atacarea deschisă, provocatoare, a unor subiecte precum homosexualitatea sau religia.

Antena3.ro

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close