Antena 3 CNN Show Showbiz Detalii din culisele concertului Rolling Stones (VIDEO)

Detalii din culisele concertului Rolling Stones (VIDEO)

Detalii din culisele concertului Rolling Stones  <font color=red>(VIDEO)</font>
16 Iul 2007   •   19:46

Scena pe care vor urca marţi seară cei de la Rolling Stones este aproape gata. Este una dintre cele mai impresionante producţii din istoria muzicii. O scenă cu o înălţime de aproape 30 de metri şi lăţime de 62 de metri. S-a muncit la ea 3 zile. 300 de oameni au lucrat în fiecare zi câte zece ore. România este singura ţară în care scena celor de la Rolling Stones a putut fi montată fără a i se aduce nicio ajustare. Spaţiul a fost perfect. Marţi a fost arătată jurnaliştilor. Şi într-adevăr aşa ceva n-a mai văzut Bucureştiul. Scena principală este înaltă cât un bloc de 10 etaje şi este continuată cu o altă scenă, înaltă de nouă metri şi lată de zece, care va înainta în interiorul zonei cu public.

Acolo, Mick Jegger coboară la fiecare concert pentru a fi mai aproape de fani, au explicat cei din staff-ul lui. Producţia celor de la Rolling Stones cuprinde trei astfel de scene. Astfel încât, în fiecare oraş în care ajunge turneul A Bigger Bang una dintre scene este montată într-un timp foarte scurt, iar celelalte două se află în drum către următoarele oraşe aflate pe harta turneului. Totul se face cu precizia unui ceasornic.

443 de tunuri de lumină vor asigura strălucirea show-ului şi pentru asta se vor întinde 58.000 de metri de cablu. Marţi, accesul pe stadion se va face începând cu ora 16.00 şi se va încheia la ora 20.00. După Iris şi The Charlatans, la 20.30, Mick Jagger şi compania vor urca pe scenă şi vor cânta cel puţin două ore. 800 de poliţişti şi jandarmi vor avea grijă ca evenimentul să se desfăşoare fără incidente. La intrare, controlul va fi extrem de strict, spectatorii neavând voie să intre nici măcar cu sticle cu apă. Marţi s-au mai pus în vânzare încă o mie de bilete pentru cei care nu vor să piardă ocazia de a trăi un spectacol deja legendar.

IMAGINI CU SCENA URIAŞĂ:
REGULI DE INTRARE LA CONCERTUL ROLLING STONES
RON WOOD: SUNT SIGUR CĂ SUNT UN ŢIGAN ROMÂN

Observator

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close