Antena 3 CNN Show Showbiz Detalii din scandalul în care Jador și Mario Fresh au fost implicați: 'S-a ascuns în șanț. Avea iarbă în păr și gură!'

Detalii din scandalul în care Jador și Mario Fresh au fost implicați: 'S-a ascuns în șanț. Avea iarbă în păr și gură!'

Scandalul cu Jador escaladează. Două dintre apropiatele manelistului au facut mărturii revoltătoare la adresa lui. Se pare că totul ar fi început din momentul în care Jador ar fi refuzat mai multe fete să facă fotografii cu ele.

Detalii din scandalul în care Jador și Mario Fresh au fost implicați: 'S-a ascuns în șanț. Avea iarbă în păr și gură!'
Sursa foto: Instagram.com
17 Iun 2020   •   21:10

„Fetele au cerut să facă o poză și Jador ar fi răspuns că nu face poză. El refuză să facă poze. A fost o fază în care un om l-a invitat să cânte la nunta lui și i-a zis ‘Ai tu bani de mine? Doar când îți vinzi un rinichi’. Jador a fost foarte arogant probabil și din cauza anturajului”, au spus Reea și Tina pe vlog.

La finalul petrecerii, un individ s-ar fi ținut după manelist și grupul lui la ieșirea din club, însă acesta, de frică ar fi început să fugă și să se ascundă în boscheți. Mai mult decât atât, în momentul în care a ajuns la audieri, Jador avea ciulini pe hainele lui.

„Jador alerga și țipa să-l lase în pace. Georgiana s-a speriat foarte rău și de frică s-a ascuns într-un șanț. Ea când s-a dus la secția de poliție să dea declarații avea iarbă și în păr și în gură, peste tot. Jador era plin de ciulini că și el s-a ascuns”, au mai spus vloggerițele, potrivit wowbiz.ro.

Jador și Mario Fresh au fost protagoniștii unui scandal de proporții! Ceea ce trebuia să fie un weekend plin de distracție și voie bună, s-a transformat rapid într-un coșmar pentru cei doi artiști. La ieșirea unui club de pe litoral, cântăreții au fost urmăriți de patru indivizi, pentru a-l taxa pe Jador pentru gesturile făcute față de iubita unuia dintre ei.

×
Subiecte în articol: Marioa Fresh Jador
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close