Antena 3 CNN Show Showbiz Divorţul lui Mel Gibson, cel mai costisitor din istoria Hollywood-ului

Divorţul lui Mel Gibson, cel mai costisitor din istoria Hollywood-ului

Divorţul lui Mel Gibson, cel mai costisitor din istoria Hollywood-ului
Sursa foto: mel gibson
23 Apr 2009   •   23:55

Mel Gibson va rămâne fără jumătate din avere. În lipsa unui contract prenupţial, starul trebuie să împartă în mod egal cu sotia sa, Robyn, aproape un miliard de dolari. Este şi motivul pentru care divorţul lor ar putea deveni cel mai costisitor din istoria Hollywoodului.

Motivul adevărat al divorţului îl ştiu doar soţii Gibson. Oficial, e vorba de "nepotrivire de caracter." O nepotrivire descoperită după 30 de ani de mariaj. Dar, mult mai interesant pentru ziarele de scandal este că cei doi nu un contract prenupţial. Iar Robyn Gibson poate ieşi din această căsătorie cu jumatate de miliard de dolari.

"Cred că este nedrept să vorbim despre acest lucru din perspectiva a ceea ce are Mel Gibson de pierdut. Şi asta pentru că, de fapt, nimic din tot ce are nu a fost vreodată numai al lui. Nu au avut un contract prenupţial, au împărţit tot ce au avut timp de zeci de ani", a declarat Harvey Levin, director editorial TMZ.

Presa speculează că Robyn Gibson a intentat divorţ după ce soţul ei, în vârstă de 53 de ani, a fost fotografiat pe o plajă din Costa Rica, împreună cu o tânără misterioasă.

Cei doi soţi au înaintat o cerere de custodie comună pentru unul din cei şapte copii, care are doar 10 ani. Restul sunt majori. Rămâne de văzut cu câţi bani se va alege Robyn dar are şanse să pună mâna pe 500 de milioane de dolari, potrivit legii statului California, unde locuiesc cei doi în prezent. Cel mai scump divorţ de până acum, de la Hollywood, este cel dintre Michael Jordan şi fosta lui soţie Juanita. Femeia s-a ales cu 168 de milioane de dolari.

Observator

×
Subiecte în articol: Mel Gibson divort
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close