Antena 3 CNN Show Showbiz Doctorul lui Michael Jackson, pus sub acuzare pentru omor prin imprudenţă. Murray pledează nevinovat (VIDEO)

Doctorul lui Michael Jackson, pus sub acuzare pentru omor prin imprudenţă. Murray pledează nevinovat (VIDEO)

Doctorul lui Michael Jackson, pus sub acuzare pentru omor prin imprudenţă. Murray pledează nevinovat (VIDEO)
Sursa foto: Conrad Murray
09 Feb 2010   •   09:00

Conrad Murray, doctorul personal al megastarului Michael Jackson, a fost pus sub acuzare pentru omor prin imprudenţă. Murray a pledat nevinovat. Procurorii californieni l-au acuzat pe medicul Conrad Muray în baza raportului medicului legist. Acesta a arătat că, la momentul decesului, Michael Jackson avea în sânge urme ale mai multor medicamente foarte puternice.

Raportul întocmit de legist precizează că anestezicul Propofol şi sedativul Lorazepam au fost principalele medicamente a căror administrare a dus la moartea regelui muzicii pop. Doctorul Murray a recunoscut că i-a administrat medicamentele lui Michael, cu câteva ore înainte de deces, pentru că megastarul suferea de insomnii. Murray s-a declarat, însă, nevinovat de acuzaţia care i-a fost adusă.

Tribunalul a stabilit o cauţiune de 75.000 de dolari pentru Murray, pe care acesta a plătit-o. Suma este de trei ori mai mare faţă de cea stabilită în mod normal pentru cazurile de omor din imprudenţă. Cu toate acestea, procuratura ceruse ca medicul să plătească o cauţiune de 300.000 de dolari.

În timpul audierilor, în sală s-a aflat şi familia megastarului: părinţii Joe şi Katherine Jackson, dar şi fraţii cântăreţului, Jermaine, Tito, Jackie, Randy şi LaToya. La final, tatăl lui Michael s-a declarat foarte nemulţumit: "Nu s-a făcut dreptate! Pentru că fiul meu a fost ucis!"

Urmează ca doctorul Murray să participe la o audiere preliminară pe 5 aprilie, în urma căreia un judecător va stabili dacă este sau nu cazul să aibă loc un proces. În cazul în care va fi judecat şi găsit vinovat, Conrad Murray poate primi o pedeapsă maximă de patru ani de închisoare.

Antena 3

×
Subiecte în articol: doctor proces
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close