Antena 3 CNN Show Showbiz Documente oficiale: Michael Jackson a fost omorât cu o doză letală de anestezic

Documente oficiale: Michael Jackson a fost omorât cu o doză letală de anestezic

Documente oficiale: Michael Jackson a fost omorât cu o doză letală de anestezic
Sursa foto: Michael Jackson
25 Aug 2009   •   13:45

Autorităţile au confirmat, în sfârşit, că Michael Jackson a fost ucis cu ajutorul unei doze letale de anestezic. Informaţia a fost inclusă în madatul de percheziţie întocmit de autorităţi. Mai multe birouri ale medicului personal al starului, Conrad Murray, au fost perchiziţionate, arată Reuters.

Madatul de percheziţie a fost întocmit de Harris County District Clerk din Houston, unde doctorul are un birou. Un alt document, prin care se cerea emiterea mandatului de percheziţie, arată că poliţiştii caută probe care se certifice că doctorul Conrad Murray este vinovat de omucidere. Ed Chernoff, avocatul lui Murray, nu a dorit să facă nici un comentariu pe acest subiect.

Potrivit documentului oficial, Murray i-a administrat megastarului calmante, chiar în ziua în care acesta a murit. În dimineaţa zilei de 25 iunie, medicul i-a dat lui Jackson doze de Valium, Ativan şi Versed. După administarea acestor medicamente, medicul a stat lângă el zece minute, apoi a părăsit camera.

Săptămâna trecută, unul dintre avocaţii lui Katherine Jackson a anunţat că mama Regelui Pop l-ar putea da în judecată pe doctorul Conrad Munray. Burt Levitch susţine că mama lui Michael Jackson a luat în considerare această variantă din cauza circumstanţelor dubioase în care a murit fiul său.

Medicul personal al lui Michael Jackson a fost desemnat, oficial, ca suspect în ancheta asupra morţii megastarului.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson Conrad Murray
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close