Antena 3 CNN Show Showbiz DOVADA că Miss Univers a minţit o lume întreagă. Cum a fost fotografiată în urmă cu 3 luni de zile

DOVADA că Miss Univers a minţit o lume întreagă. Cum a fost fotografiată în urmă cu 3 luni de zile

DOVADA că Miss Univers a minţit o lume întreagă. Cum a fost fotografiată în urmă cu 3 luni de zile
de O.P.    |    03 Dec 2013   •   07:24

Venezuela este ţara care "fabrică" frumuseţe pe bandă rulantă. Deşi criza economică a lovit puternic această ţară, industria frumuseţii prosperă. Dovadă stau cifrele: din ultimele şase concursuri Miss Univers, trei au fost câştigate de Venezuela.

La competiţia frumuseţii din acest an, Maria Gabriela Isler a primit coroana râvnită de concurentele din întreaga lume. Tânăra i-a impresionat pe membrii juriului cu frumuseţea, trupul ei de invidiat, dar şi inteligenţa sa.

O condiţie pentru participantele Miss Univers este aceea să nu fi trecut niciodată pe la medicul estetician. Însă, potrivit unor fotografii publicate recent de presa de scandal, Maria Gabriela ar fi clienta fidelă a saloanelor de chirurgie plastică.

"Atunci când pleacă spre concursurile de frumuseţe, medicii esteticieni le măsoară matematic faţa, astfel încât proporţia să fie aproape de perfecţiune, distanţa dintre ochi şi nas trebuie să fie egală, la fel şi poziţa gurii, a pomeţilor şi urechilor", spune un stilist venezuelean despre acest caz controversat.



În fotografiile publicate de ziarele de scandal se notează o diferenţă considerabilă a feţei Gabrielei înainte şi după participarea la Miss Univers.



Cu toate astea, comisia care anchetează astfel de cazuri la Miss Univers a respins acuzaţiile aduse lui Isler şi a declarat că nu anchetează cazul.


×
Subiecte în articol: Miss Univers
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close