Antena 3 CNN Show Showbiz E vedetă! Costel Busuioc a câştigat Hijos de Babel şi contractul cu Sony (VIDEO)

E vedetă! Costel Busuioc a câştigat Hijos de Babel şi contractul cu Sony (VIDEO)

<font color=red>E vedetă! Costel Busuioc a câştigat Hijos de Babel şi contractul cu Sony (VIDEO)</font>
12 Mar 2008   •   20:56

Când juriul nu l-a mai susţinut, au făcut-o românii din Spania! În gala finală a concursului Hijos de Babel, românul Costel Busuioc (33 de ani) nu a mai fost la fel de bine apreciat de juriul spaniol. Pentru prima piesă interpretată, o arie din Traviata, a fost notat cu nota 9. În schimb, pentru a doua piesă, Nessun Dorma, juriul iberic i-a acordat doar nota 8.


COSTEL BUSUIOC ÎN GALA FINALĂ - NESSUN DORMA



Din fericire, la votul final s--au adunat SMS-urile trimise de public. Dacă până acum Costel primise note mici din partea publicului, în finală situaţia s-a inversat. Românul Costel Busuioc a primit în Spania două note de zece din partea publicului şi a câştigat concursul Hijos de Babel. De reţinut că au putut vota doar persoanele aflate în Spania, ceea ce înseamnă că un mare sprijin pentru Costel a venit din partea milioanelor de români aflaţi aici.

VEZI CUM A FOST VOTAT COSTEL ÎN FINALA MICĂ



Câştigarea acestui concurs îi oferă lui Costel Busuioc o şansă uriaşă. Marele premiu constă într-un contract cu casa de discuri Sony, ceea ce înseamnă că vocea sa va fi de acum cunoscută în întreaga lume. Iată că ceea ce nu a reuşit în România, a putut să înfăptuiască în Spania. Românul cu doar opt clase Costel Busuioc a demonstrat în străinătate că nu şi-a căpătat degeaba porecla de Pavarotti din Banat.

Costel Busuioc reuşise până acum la Hijos de Babel să câştige toate galele concursului.

În România, Costel Busuioc a fost susţinut de toată lumea. Din Ghilad, satul din judeţul Timiş unde locuieşte, şi până în Bucureşti, întreaga ţară a ţinut să fie alături de el. Printre artiştii din România care i-au transmis mesaje de susţinere şi de felicitare se numără Luminiţa Anghel, Felicia Filip, Dan Bittman şi Marcel Pavel.

PAVAROTTI VS. BUSUIOC. DUEL MUZICAL (VIDEO)

ASCULTĂ MELODIILE INTERPRETATE DE COSTEL

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close