Antena 3 CNN Show Showbiz Eagles a lansat primul album de studio după 28 de ani

Eagles a lansat primul album de studio după 28 de ani

Eagles a lansat primul album de studio după 28 de ani
29 Oct 2007   •   14:58

Trupa americană de rock Eagles şi-a lansat luni primul album de studio din ultimii 28 de ani, "Long Road Out of Eden". Muzica e uşor de recunoscut, având un sound familiar, dar subiectele abordate sunt de actualitate. Cei de la Eagles vorbesc, de pildă, despre războiul din Irak. "Veşti bune: Eagles nu s-au schimbat deloc. Veşti proaste: Eagles nu s-au schimbat deloc", este părerea publicaţiei Christian Science Monitor despre dublul album pentru care trupa a muncit şase ani. Opiniile criticilor despre noul album au fost împărţite. Trupa speră că magia sa va funcţiona în continuare.

"Greatest Hits 1971-1975" este cel mai bine vândut album din istoria muzicii din Statele Unite şi s-a vândut în aproximativ 29 de milioane de copii.

Eagles au vândut aproximativ 120 de milioane de albume în lumea întreagă. Trupa, formată din Glenn Frey, Don Henley, Joe Walsh şi Timothy B. Schmit, a combinat pe noul album balade de dragoste şi comentarii sociale, atacând tot ceea ce înseamnă ?consumerism american", cultura "junk", politica externă şi jurnalismul.

Antena3.ro

×
Parteneri
Val de aer polar peste România!
x close