Antena 3 CNN Show Showbiz Elena Gheorghe: România a fost dezavantajată de sistemul de votare

Elena Gheorghe: România a fost dezavantajată de sistemul de votare

Elena Gheorghe: România a fost dezavantajată de sistemul de votare
Sursa foto: Elena Gheorghe
18 Mai 2009   •   12:36

Reprezentanta României la Eurovision, Elena Gheorghe, susţine că sistemul de votare a dezavantajat prestaţia sa. Elena a declarat pentru Agerpres, că este mulţumită de felul în care s-a prezentat la concurs.

?Sistemul de votare nu a fost de partea noastră. Asta a fost votarea, din păcate sunt şi alte criterii mult mai puternice decât ceea ce fac concurenţii. Suntem mulţumiţi de ceea ce am făcut pe scenă, din păcate nu suntem mulţumiţi de locul pe care ne-am plasat. Ne pare nespus de rău că nu am putut să aducem un loc mai bun României. Suntem descurajaţi, dar, repet, mulţumiţi de ceea ce am făcut pe scenă?, a spus Elena Gheorghe.

?Pe scenă ne-am simţit extraordinar, publicul a reacţionat foarte bine, la horă au chiuit, deci a fost delir. Am simţit că a fost momentul meu, de fapt asta mi-am dorit când am plecat de la Bucureşti - să cânt şi să simt că a fost momentul meu?, a povestit artista.

?Obiectivul nostru a fost să luăm un loc bun, din păcate a fost o discrepanţă foarte mare între prestaţia noastră de pe scenă şi votarea de după. După votare, am fost şocaţi cu toţii?, a mărturisit reprezentanta României.

România s-a clasat pe locul 19 în concursul Eurovision, acumulând numai 40 de puncte. Deşi a avut o prestaţie apreciată de publicul prezent în complexul sportiv Olympiski din centrul capitalei ruse, reprezentanta României nu a fost votată şi de publicul european. România a primit o singură dată punctajul maxim, de la Moldova, care i-a returnat astfel un favor de 12 puncte.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Gheorghe Eurovision
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close