Antena 3 CNN Show Showbiz Elizabeth Taylor, distrusă de moartea lui Michael Jackson. Actriţa a fost internată în spital

Elizabeth Taylor, distrusă de moartea lui Michael Jackson. Actriţa a fost internată în spital

Elizabeth Taylor, distrusă de moartea lui Michael Jackson. Actriţa a fost internată în spital
Sursa foto: Elisabeth Taylor
15 Iul 2009   •   11:15

Celebra actriţă Elizabeth Taylor, în vârstă de 77 de ani, a fost internată în spital. Aceasta a început să aibă probleme seriose de sănătate, după moartea prietenului ei de suflet, Michael Jackson.

Potrivit Daily Mail, luni, actriţa a fost dusă de urgenţă la un spital din Los Angeles. Se pare că artista are probleme cu inima.

Înainte de moartea lui Michael Jackson , Elizabeth Taylor se pregătea să plece la Londra pentru a-l susţine pe megastar în turneul său.

După decesul Regelui Pop, starea de sănătate a lui Elizabeth Taylor s-a înrăutăţit semnificativ. Potrivit unor apropiaţi ai artistei, aceasta a început să ţipe când a aflat de moartea lui Michael Jackson. Iniţial, ea nu a fost în stare să dea nici o declaraţie.

După ce şi-a mai revenit din şoc, Elizabeth Taylor a declarat: ?Va trăi mereu în sufletul meu. L-am iubit pe Michael extrem de mult şi nu-mi pot imagina viaţa fără el. Aveam multe lucruri în comun şi petreceam mult timp împreună. Nu cred că cineva poate să realizeze cât de mult ne-am iubit noi doi. A fost o dragoste pură. Doamne, cât o să-mi lipsească!?.

Taylor a fost alături de Michael şi în momentele dificile din viaţa acestuia, atunci când megastarul a fost acuzat de pedofilie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close