Antena 3 CNN Show Showbiz Elizabeth Taylor s-ar putea căsători a noua oară

Elizabeth Taylor s-ar putea căsători a noua oară

Elizabeth Taylor s-ar putea căsători a noua oară
Sursa foto: elizabeth taylor
10 Apr 2010   •   15:46

Elizabeth Taylor, în vârstă de 78 de ani, s-ar putea căsători a noua oară, cu impresarul Jason Winters, în vârstă de 49 de ani, cu care are o relaţie de aproape trei ani, potrivit Daily Mail.


Presa americană scrie că Elizabeth Taylor s-a logodit cu iubitul ei, Jason Winters, de la agenţia de impresariat artistic Sterling Winters Management.

"Nu este niciun secret că ei sunt împreună de mult timp şi se iubesc, aşa că nu ar fi o surpriză dacă ar fi logodiţi. Însă acum ţin această veste doar pentru ei", a declarat o sursă apropiată cuplului.

Dacă speculaţiile despre viitoarea căsătorie se vor dovedi adevărate, Jason Winters va deveni cel de-al nouălea soţ al lui Elizabeth Taylor.

Actriţa şi-a câştigat celebritatea la 12 ani, cu rolul din filmul "Vis de glorie" (1944). Recompensată cu două premii Oscar, pentru "Butterfield 8" (1960) şi "Cui îi e frică de Virginia Woolf?" (1966), Taylor a fost căsătorită de opt ori - de două ori cu actorul Richard Burton. Prima dată, ea şi Burton s-au căsătorit în Montreal, Canada, în martie 1964, cei doi divorţând în iunie 1974. 16 luni mai târziu, ei s-au căsătorit din nou, însă a doua lor căsnicie a durat doar nouă luni.

Primul soţ al lui Taylor a fost moştenitorul lanţului hotelier Hilton, Conrad "Nicky" Hilton. Ei s-au căsătorit în 1950 şi au divorţat un an mai târziu. Actriţa s-a căsătorit apoi cu actorul britanic Michael Wilding, în 1952, cu care a avut doi fii, Michael şi Christopher. Ei au divorţat în 1957. Printre foştii soţi ai lui Elizabeth s-a numărat şi tatăl lui Carrie Fisher, Eddie, care a divorţat de Debbie Reynolds pentru a se căsători cu Taylor.

Ultimul său mariaj, cu muncitorul în construcţii Larry Fortensky, a durat cinci ani şi s-a încheiat în 1996.

Antena3.ro





×
Subiecte în articol: casatorie
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close