Antena 3 CNN Show Showbiz Elizabeth Taylor vrea să fie înmormântată lângă Michael Jackson

Elizabeth Taylor vrea să fie înmormântată lângă Michael Jackson

Elizabeth Taylor vrea să fie înmormântată lângă Michael Jackson
Sursa foto: Foto: michaeljacksonmoon.com
25 Sep 2009   •   21:01

Actriţa Elizabeth Taylor, prietenă apropiată a regretatului megastar Michael Jackson, vrea să fie înmormântată lânga acesta, în cimitirul Forest Lawn din Los Angeles. În prezent, actriţa, în vârstă de 77 de ani, îşi caută un loc de veci situat lângă cel al bunului ei prieten, pe care l-a iubit mult şi alături de care vrea să fie şi după moarte.

?După ce am participat la ceremonia funerară organizată la Mausoelu, cu vitraliile sale magnifice şi replicile după opere ale lui Michelangelo, am simţit un sentiment de pace cum n-am mai simţit niciodată înainte?, i-a mărturisit actriţa unei prietene.

?L-am iubit pe Michael din tot sufletul şi nu îmi pot imagina viaţa fără el?, a declarat Elizabeth Taylor după moartea megastarului. ?Am avut atât de multe în comun şi ne-am distrat atât de bine împreună. Va trăi întotdeauna în inima mea, dar asta nu e suficient. Viaţa mea este atât de goală. Nu cred că ştia cineva cât de mult ne-am iubit unul pe celălalt. A fost cea mai pură dragoste pe care am cunoscut-o vreodată?.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close