Antena 3 CNN Show Showbiz Elton John va produce un film horror SF inspirat dintr-un roman al lui Jane Austen

Elton John va produce un film horror SF inspirat dintr-un roman al lui Jane Austen

Elton John va produce un film horror SF inspirat dintr-un roman al lui Jane Austen
Sursa foto: elton john
18 Feb 2009   •   18:24

Elton John va produce un film horror SF inspirat din romanul "Pride and Prejudice/ Mândrie şi prejudecată", al lui Jane Austen, informează femalefirst.co.uk.
Prin acest proiect cântăreţul britanic intenţionează să-şi diversifice activităţile. Elton John a dezvăluit că Rocket Pictures, compania lui de producţie, se află în posesia drepturilor asupra scenariului acestui film, care se numeşte "Pride and Predator". Pelicula relatează povestea unor extratereştri care devastează Pământul, ce traversează o perioadă dramatică.
Starul pop va fi nu numai producătorul executiv al filmului, ci şi realizatorul coloanei sonore.
Filmările vor începe la Londra, spre sfârşitul acestui an, potrivit lui David Furnish, partenerul de viaţă al lui Elton John, care este şi producătorul executiv al filmului. "Suntem de părere că aceasta va fi o modalitate inedită şi amuzantă de a prezenta într-o nouă lumină stilul romanelor lui Jane Austen", a declarat Furnish, pentru revista Variety.
Furnish a mai spus că filmul va respecta până la un punct intriga romanului "Pride and Prejudice/ Mândrie şi prejudecată", al lui Jane Austen, mai precis până în momentul în care extratereştrii vor invada un sat şi vor "începe să urmărească şi să taie victimele, cu efective vizuale din genul horror". Nu este cunoscută distribuţia filmului care urmează să fie anunţată în curând.
Cariera lui Elton John se întinde pe parcursul a cinci decenii, timp în care starul pop a reuşit să vândă mai mult de 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri TOP 40, aflându-se printre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor.
Elton John a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a primit titlul de cavaler al Imperiului Britanic în 1998.
Pride and Prejudice - trailer

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: elton john
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close