Antena 3 CNN Show Showbiz Eros Ramazzotti concertează vineri seară la Sibiu

Eros Ramazzotti concertează vineri seară la Sibiu

Eros Ramazzotti concertează vineri seară la Sibiu
14 Dec 2007   •   10:57

Eros Ramazzotti va concerta, vineri seară, pe Stadionul Municipal din Sibiu. Starul iatalian a ajuns joi seară la sibiu şi a fost cazat la un hotel de patru stele din centrul oraşului, în aceeaşi cameră în care au fost găzduiţi Julio Iglesias şi Goran Bregovic. Concertul va începe la ora 21.00 şi va dura aproximativ 90 de minute. Lui Eros Ramazzotti îi este teamă de gerul anunţat în prealabil de meteorologi, dar speră ca melodiile sale de dragoste să-i încălzească pe spectatori.

"Sper că va fi totul bine pentru că sunt atâtea grade sub zero, s-ar putea să am probleme cu mâinile, dar cu vocea stau bine. Cântecele mele sunt despre viaţă în general şi dragoste, care este lucrul cel mai important, dragostea este un lucru fundamental pentru a trăi în această lume", a declarat Eros.

Spectatorii îl vor putea vedea pe artist pe trei ecrane montate în fundalul scenei şi pe lateral. Acustica va fi asigurată 24 de boxe, iar scena de 18 metri lăţime şi 14 metri adâncime.

Concertul lui Eros Ramazzotti va fi primul eveniment din cadrul manifestărilor de închidere din programul Sibiu CCE 2007.

În 30 şi 31 decembrie sibienii vor avea parte de două seri de concerte cu Loredana, Prodigy şi Europe.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close