Antena 3 CNN Show Showbiz Este oficial! Rolling Stones vin la Bucureşti

Este oficial! Rolling Stones vin la Bucureşti

Este oficial! Rolling Stones vin la Bucureşti
22 Mar 2007   •   22:36

Legendarii de la Rolling Stones vor fi la Bucureşti, pe 17 iulie, pentru un concert istoric. Mick Jagger şi colegii de trupă şi-au anunţat joi seară, în cursul unei transmisii live pe Internet, datele pentru turneul european "A Bigger Bang", care va cuprinde 23 de concerte în Europa. Legendara trupă britanică va susţine mega-concertul de la Bucureşti pe stadionul Lia Manoliu. Primăria Capitalei intenţionează ca spectacolul să fie ultimul mare eveniment desfăşurat pe Stadionul Naţional, înainte de modernizarea acestuia.

Istoria Rolling Stones a început în 1962, la Londra, când Brian Jones, Mick Jagger şi Keith Richards au pus bazele trupei al cărei repertoriu a început cu blues şi rock'n'roll, şi a continuat cu alte genuri. În cursul turneului american din 1969, din SUA, trupa a fost prezentată drept ''Cea mai tare trupă de Rock and Roll din lume'' şi a rămas cu acest titlu de-a lungul anilor.

Formaţia a lansat zeci de albume şi a avut 37 de single-uri înscrise în top 10. În 1989, Rolling Stones a fost înscrisă în Rock and Roll Hall of Fame, iar în 2004 a fost plasată de celebra revistă Rolling Stone pe locul patru în clasamentul celor mai buni 100 artişti.

Antena 3

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close