Antena 3 CNN Show Showbiz Ethan Bortnick, un american de numai nouă ani, este noul copil-minune al muzicii (VIDEO)

Ethan Bortnick, un american de numai nouă ani, este noul copil-minune al muzicii (VIDEO)

Ethan Bortnick, un american de numai nouă ani, este noul copil-minune al muzicii (VIDEO)
25 Feb 2010   •   13:20

Un băiat de numai nouă ani uimeşte o lume întreagă cu talentul lui de mare pianist şi compozitor. Mai mult, a urcat pe scenă alături de nume mari ale muzicii internaţionale, de la Elton John, Barbra Streisand şi Celine Dion la Beyonce sau Black Eyed Peas. Cunoscătorii spun despre el că este un adevărat copil minune al muzicii.

Se numeşte Ethan Bortnick şi, deşi are doar 9 ani, este deja un muzician desăvârşit şi un excelent showman. De ce face muzică? A explicat singur: ?Cred că-mi place să-i fac pe oameni fericiţi?.

Băiatul a găsit şi o metodă de a-şi depăşi emoţiile atunci când se află în faţa publicului.

?Jumătate dintre cei care se vor afla în sală sunt copii. Aşa că îmi imaginez că sunt pui de tigru sau de crocodil? spune copilul. Iar metoda funcţionează de fiecare dată, pentru că băiatul se simte mereu în largul lui atunci când e pe scenă.

Ethan este şi un foarte talentat compozitor. De curând, ell a urcat pe scenă alături de nume mari ale muzicii internaţionale, precum Elton John, Celine Dion şi Barbra Streisand şi a cântat "We are the World" pentru victimele cutremurului din Haiti.

Copilul minune cântă la claviatură de la vârsta de trei ani iar la cinci a compus prima sa piesă. Este capabil să interpreteze orice cântec pe care îl aude o singură dată, fără să aibă notele în faţa ochilor. A fost invitat în emisiuni de televiziune celebre, precum "The Tonight Show cu Jay Leno" sau "The Oprah Winfrey Show".



Antena 3

×
Subiecte în articol: muzica
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close