Antena 3 CNN Show Showbiz Eva Longoria a apărut la televizor cu eticheta de preţ lipită pe pantofi (FOTO)

Eva Longoria a apărut la televizor cu eticheta de preţ lipită pe pantofi (FOTO)

Eva Longoria a apărut la televizor cu eticheta de preţ lipită pe pantofi (FOTO)
08 Sep 2008   •   12:45

Până şi o actriţă de talia Evei Longoria mai face gafe vestimentare din când în când. Invitată la ?The Late Late Show with Craig Ferguson?, celebra actriţă a trecut printr-o întâmplare jenantă, când a fost observată purtând pantofi de pe care nu dezlipise eticheta cu preţul. Vizibil jenată de întâmplare, actriţa s-a grăbit să dezlipească eticheta, nu înainte ca publicul să observe preţul pantofilor pe care acesta îi purta.



Perechea roşie de sandale purtată de Eva costa nici mai mult nici mai puţin de 695 de euro. Deşi actriţei nu i-a luat mai mult de câteva clipe să scoată eticheta, publicul a fost uimit de preţul deloc neglijabil al încăltărilor acesteia.



Cu siguranţă, imaginea actriţei în vârstă de 32 de ani nu va fi foarte afectată de acestă întâmplare. Ea a reuşit să atragă simpatia publicului prin dezvăluirea unor amănunte referitoare la cât de greu i-a fost să pătrundă în lumea Hollywood-ului. ?Nu cunoşteam pe nimeni în Los Angeles la momentul respectiv. Nu aveam bani, maşină sau loc de muncă. Tot ce aveam era valiza cu care plecasem de acasă, dar nu mi-a fost frică deloc. Ştiam că aici este locul meu.? a declara actriţa, potrivit ?Daily News?.



Fostă participantă la concursuri de frumuseţe, Eva Longoria s-a născut în Texas. După numeroase joburi ca model, acesta a reuşit să obţină un rol în serialul american ?The Young and the Restless?, rol care a propulsat-o pe aceasta către recunoaşterea internaţională prin serialul ?Desperate Housewives?. Rugată să se descrie în trei cuvinte Eva a spus: ? Ambiţioasă, carismatică şi... puţin nebună.?

Antena3.ro

×
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close