Antena 3 CNN Show Showbiz EXCLUSIV - Rolling Stones au ajuns în România - Primele imagini

EXCLUSIV - Rolling Stones au ajuns în România - Primele imagini

<font color=red>EXCLUSIV</font> - Rolling Stones au ajuns în România - <font color=red>Primele imagini</font>
16 Iul 2007   •   08:03

Celebrii Rolling Stones au ajuns în România. Trupa britanică s-a cazat la un hotel de lux din capitală. Aceştia nu au ridicat mari pretenţii, solicitând doar câteva aranjamente florale. Membrii trupei vor lua cina la un restaurant din Bucureşti. Membrii trupei vor lua cina la un restaurant din Bucureşti, iar marţi vor susţine mult aşteptatul concert. Firma de pază a hotelului unde sunt cazaţi artiştii şi-a triplat personalul. Pregătirile pentru cel mai important eveniment muzical al anului sunt pe ultima sută de metri.

Încă de câteva zile e forfotă mare pe stadionul Lia Manoliu, acolo unde se amplasează impresionanta scenă a celor de la Rolling Stones.

Duminică se puneau la punct ultimele detalii pentru ca luni echipa tehnică să poată realiza primele probe de sunet. Concertul care face parte din turneul a Bigger Bang va strânge, pe data de 17 iulie, la Bucureşti, peste 60.000 de fani şi îi va avea în deschidere pe britanicii de la The Charlatans. Înainte să ajungă la Bucureşti, cei de la Rolling Stones au cântat sâmbătă seară la Belgrad. A fost primul lor concert în Serbia şi s-a dovedit a fi incendiar. În faţa a peste 60 de mii de oameni - adolescenţi şi bătrâni din generaţia lor - veteranii rock s-au dat în spectacol. Concertul de două ore a început în forţă cu faimosul ?Start me up?.

Citiţi REGULI PENTRU CONCERTUL ROLLING STONES
Citiţi articolul ROLLING STONES A CONCERTAT LA BELGRAD



IMAGINI EXCLUSIVE DE LA SOSIREA LA HOTEL:



IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE DE LA SOSIREA ÎN ROMÂNIA:



Click aici pentru galerie foto: SOSIREA LA AEROPORT, REACŢIA FANILOR ŞI INTRAREA ÎN HOTEL

Antena3.ro

×
Parteneri
Bombă în dosarul generalilor: Pe cine a turnat Coldea la DNA
x close