Antena 3 CNN Show Showbiz Există un bărbat care nu o vrea de nevastă pe Angelina Jolie: Brad Pitt

Există un bărbat care nu o vrea de nevastă pe Angelina Jolie: Brad Pitt

Există un bărbat care nu o vrea de nevastă pe Angelina Jolie: Brad Pitt
21 Dec 2008   •   15:05

Brad Pitt nu-şi doreşte să se căsătorească cu Angelina Jolie. Cel puţin deocamdată. Angelina Jolie a anunţat că doreşte să se căsătorească în cel mai scurt timp cu partenerul ei de viaţă, Brad Pitt, împreună cu care are şase copii, dintre care trei biologici. Actorul pare să vrea să amâne pentru o vreme acest pas, potrivit site-ului femalefirst.co.uk.
"Angelina l-a cerut în căsătorie pe Brad şi a sugerat că ar putea face nunta de Crăciun. Când Brad a insistat ca ei doi să mai aştepte înainte de a face acest pas, Angelina i-a spus că şi copiii lor îşi doresc ca ei doi să se căsătorească", a declarat o sursă apropiată cuplului. "Brad crede că o căsătorie, în acest moment, nu este potrivită. Actorul ar vrea că el şi Angelina să meargă la nişte şedinţe de consiliere de cuplu, dar Angelina insistă ca ei doi să se căsătorească înainte de a face o altă adopţie sau de a avea un alt copil biologic", a mai spus aceeaşi sursă.
Cei doi sunt foarte prinşi cu filmările, însă de Craciun vor petrece în familie, Brad declarând recent că membrii familiei sale îşi vor face cadouri confecţionate de ei.
În prezent, Brad Pitt filmează pentru cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, "Inglourious Basterds".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Brad Pitt Angelina Jolie casatorie
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close