Antena 3 CNN Show Showbiz Faithless - concert incendiar la Bucureşti (GALERIE FOTO)

Faithless - concert incendiar la Bucureşti (GALERIE FOTO)

Faithless - concert incendiar la Bucureşti <font color=red>(GALERIE FOTO)</font>
30 Iun 2007   •   09:41

Cei aproximativ 13.000 de spectatori prezenţi vineri la prima seară a B'estivalului au avut parte de unul dintre cele mai impresionante spectacole de pe scenele româneşti din ultimii ani. Faithless a dovedit pentru a treia oară în România, după concertele din 1998 şi 2005, că ritmul, luminile şi nişte instrumentişti străluciţi sunt reţeta ideală pentru a electriza un public format din mii de oameni. ?Insomnia?, ?God Is A DJ?, ?What About Love? sunt piese care au făcut din debutul B'estivalului unul electrizant. Eroii serii, Maxi Jazz şi Sister Bliss, şi sunetul de excepţie au reuşit să facă din spectatori o singură masă care vibrează, aplaudă şi dansează la unison.

Sonicvibe, Monochrome şi românii de la Şuie Paparude au pregătit atmosfera încă din jurul orei 14.00 când începuseră deja să se adune primele sute de spectatori. A urmat o oră cu Yonderboy după care concertul belgienilor de la Hooverphonic a reuşit să impresioneze publicul cu o prezenţă caldă, aclamată de publicul din ce în ce mai numeros. Morcheeba, cei care ar fi trebuit să pregătească atmosfera pentru show-ul celor de la Faithless, au avut o prezenţă mediocră. Primul lor concert după doi ani de absenţă nu s-a bucurat atât de tare de susţinerea spectatorilor pe cât s-au aşteptat iniâial organizatorii.

Festivalul continuă şi în serile de sâmbătă cu concertele celor de la Reamonn, Kasabian şi Pink. Duminică îi aşteptăm la Romexpo pe Wu-Tang Clan, Alice Cooper şi pe controversatul Marilyn Manson.

Citiţi PROGRAMUL COMPLET AL B'ESTIVALULUI (pdf)

Click aici pentru GALERIE FOTO

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close