Antena 3 CNN Show Showbiz Familia Simpson, cel mai longeviv serial de desene animate din SUA

Familia Simpson, cel mai longeviv serial de desene animate din SUA

Familia Simpson, cel mai longeviv serial de desene animate din SUA
Sursa foto: Familia Simpson
27 Feb 2009   •   13:27

Fanii serialului The Simpsons vor fi încântaţi de următoarea ştire. Serialul de desene animate va continua cu două noi sezoane, în 2009 şi 2010, devenind, astfel, cea mai longevivă producţie din istoria televiziunii americane, informează Reuters.
Reprezentanţii companiei de televiziune Fox au declarat că cel de-al 21-lea sezon al "Familiei Simpson" va începe în toamna acestui an. În 2010, urmează să fie difuzat un alt sezon al îndrăgitului serial.
"Familia Simpson" a fost lansat în 1989, fiind creaţia lui Matt Groening. Serialul de desene animate a câştigat 24 de premii Emmy.
Celebrităţi precum Paul McCartney sau Elizabeth Taylor şi-ai împrumutat vocile pentru personajelor din serial.
Acţiunea serialului se petrece în oraşul Springfield, care este de fapt o reproducere la scară mai mică a întregii societăţi americane. Protagoniştii serialului sunt Homer Simpson, un tată de familie leneş, dar inventiv, Marge Simpson, soţia lui Homer şi o mamă grijulie, şi copii Bart, Lisa, Maggie.
În 2007, a fost lansat "The Simpsons Movie / Simpsonii ? Filmul". Producţia a avut, la nivel mondial, încasări de peste 527 milioane de dolari.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: desene animate
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close