Antena 3 CNN Show Showbiz Familia Simpson şi-a găsit oraşul în care va avea premiera mondială (VIDEO)

Familia Simpson şi-a găsit oraşul în care va avea premiera mondială (VIDEO)

Familia Simpson şi-a găsit oraşul în care va avea premiera mondială <font color=red>(VIDEO)</font>
12 Iul 2007   •   08:33

Mult-aşteptatul film de lung metraj despre familia Simpson va avea premiera mondială într-un orăşel american cu mai puţin de 10.000 de locuitori. Localitatea se numeşte Springfield, la fel ca oraşul imaginar în care locuiesc celebrele personaje animate. Onoarea de a găzdui premiera i-a revenit după o competiţie dură cu alte 13 oraşe americane cu acelaşi nume.

Admiratorii familiei Simpson ştiu că aceasta locuieşte la Springfield, dar în Statele Unite există multe localităţi cu acest nume. Şi aproape toate şi-ar fi dorit să fie identificate cu eroii celui mai popular serial american din ultimii ani. Publicul a fost chemat să aleagă între ele, pe baza unor clipuri de prezentare postate pe Internet. Câştigătorul, orăşelul Springfield din Vermont, are doar 9.300 de locuitori - toţi încântaţi, acum, de victorie.

Succesul nu s-a datorat doar clipului original, ci şi asemănărilor cu orăşelul din desenul animat. Springfield, Vermont este aproape de o centrală nucleară, asemenea celei unde lucrează Homer Simpson, şi se mândreşte cu o popicărie şi câteva baruri. Premiera de pe 21 iulie va avea loc la cinematograful local, care nu are mai mult de 100 de locuri. Ca premiu de consolare, celelalte oraşe cu acelaşi nume vor beneficia şi ele de avanpremiere înaintea lansării oficiale.

The Simpon's se întorc pe marile ecrane:  

Antena 3

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close