Antena 3 CNN Show Showbiz Fanii polonezi au cântat "La Mulţi Ani" pentru Madonna, în ajunul zilei sale de naştere (VIDEO)

Fanii polonezi au cântat "La Mulţi Ani" pentru Madonna, în ajunul zilei sale de naştere (VIDEO)

Fanii polonezi au cântat "La Mulţi Ani" pentru Madonna, în ajunul zilei sale de naştere (VIDEO)
Sursa foto: Madonna
16 Aug 2009   •   22:04

În plin turneu, Madonna a primit, în ajunul zilei de naştere, un dar nepreţuit din partea fanilor polonezi. Sâmbătă seară, un stadion întreg i-a cântat artistei "La Mulţi Ani". Asta, în ciuda faptului că unii polonezi nu au fost atât de fericiţi că excentrica Madonna a concertat la ei de sărbătoarea Sfintei Maria.

Concertul de la Varşovia a fost, pentru Madonna, un triumf. De aproape trei decenii dă lovitură după lovitură în industria muzicală, încalcă toate regulile, iar scandalurile nu reuşesc decât să-i facă şi mai multă publicitate. Fanii o adoră.

Ultracatolicii polonezi au pornit, însă, o adevărată cruciadă împotriva ei. Nu voiau ca versurile scandaloase din unele melodii să răsune în Varşovia, chiar în sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. Pentru ei, era o blasfemie.


Cu toate acestea, Madonna şi-a susţinut concertul. Acesta a adunat şi a adus în delir peste 80 de mii de polonezi. Pur şi simplu hipnotizaţi, fanii i-au cântat la mulţi ani în limba engleză şi poloneză. Diva le-a mulţumit printr-un spectacol de neuitat.

Şi în România va interpreta versiunea cu influenţe balcanice a melodiei "La isla bonita".

Cariera sa impresionantă cuprinde nu mai puţin de zece albume de studio, cinci colecţii de hituri şi best-of-uri şi opt turnee mondiale.



Observator


×
Subiecte în articol: Madonna Polonia concert zi de nastere
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close