Antena 3 CNN Show Showbiz Fanii Rolling Stones au suferit de sete în timpul concertului (VIDEO ŞI GALERIE FOTO)

Fanii Rolling Stones au suferit de sete în timpul concertului (VIDEO ŞI GALERIE FOTO)

Fanii Rolling Stones au suferit de sete în timpul concertului <font color=red>(VIDEO ŞI GALERIE FOTO)</font>
19 Iul 2007   •   10:29
UPDATE: Organizatorii concertului Rolling Stones la Bucureşti îşi cer scuze pentru "distribuirea ineficientă" a băuturilor alcoolice şi răcoritoare la stadionul Lia Manoliu, în urma numeroaselor critici primite din partea spectatorilor.

Rolling Stones a încins atmosfera în Bucureşti, cu un concert incendiar. 60.000 de oameni s-au strâns pe Stadionul Lia Manoliu pentru a asculta muzica vestitei trupe britanice. Tot atâţia au şi suferit însă de sete, pe o căldură greu de suportat. Asta pentru că organizatorii evenimentului au interzis intrarea pe stadion cu sticle de apă. Nu ar fi fost nicio problemă, dacă ar fi existat chioşcuri suficiente de la care oamenii să-şi poată cumpăra ceva de băut. Nu a fost aşa.

Alături de legenda britanică ce îşi pregătea apariţia pe scenă, o altă legendă lua viaţă în gazonul stadionului ? vestitele cozi româneşti. Pentru o apă sau un suc, oamenii au aşteptat în căldură chiar şi o oră. Vânzătorii anunţau din timp în timp ba că s-au terminat stocurile şi se aşteaptă altele, ba că băutura e prea caldă şi trebuie ţinută la frigider. Timp în care fanii Rolling Stones se răcoreau doar cu gândul la concertul pe care aveau să îl vadă. O trupă de excepţie, un spectacol total, dar o organizare românească.

GALERIE FOTO DE LA CONCERT FOTO: Raluca Moţei

MICK JAGGER CĂTRE ROMÂNI: CÂNTAŢI CU MINE!
ROLLING STONES - SATISFACTION PE SCENA DIN BUCUREŞTI
FOCUL DE ARTIFICII DE LA SFÂRŞITUL SPECTACOLULUI
MICK JAGGER: BUNĂ SEARA, BUCUREŞTI!
CONCERT INCENDIAR

Antena3.ro

×
Parteneri
Soţia fotbalistul Iosif Rotariu a murit în somn
x close