Antena 3 CNN Show Showbiz Fanteziile erotice ale lui John Lennon o includeau pe mama sa şi pe Paul McCartney

Fanteziile erotice ale lui John Lennon o includeau pe mama sa şi pe Paul McCartney

Fanteziile erotice ale lui John Lennon o includeau pe mama sa şi pe Paul McCartney
15 Sep 2008   •   16:00

O casetă audio conţinând o înregistrare cu John Lennon a ieşit recent la lumină, transcrierea dialogului urmând să facă parte din noua biografie, "John Lennon: The Life", realizată de scriitorul Philip Norman.


Cartea este subiectul criticilor vehemente din partea fanilor, a lui Paul McCartney şi al lui Yoko Ono, deoarece dezvăluie, printre altele, că Lennon şi-ar fi dorit o relaţie gay cu McCartney şi ar fi avut fantezii erotice cu propria sa mamă.

Înregistrarea datează din 5 septembrie 1979 iar vocea, atribuită lui John Lennon, declară: "Mi-am adus aminte de momentul când i-am pus maică-mii mâna pe piept. Se petrecea când aveam vreo 14 ani. Am chiulit într-o zi de la şcoală şi am rămas acasă. Stăteam amândoi în pat şi mă gândeam 'Oare ar trebui să fac şi altceva?' Mă gândesc că ar fi trebuit să încerc ? dacă mi-ar fi permis."

Transcriptul casetei a fost publicat de curând în tabloidul The Sun. Philip Norman, autorul biografiei, a declarat la rândul său: "Lucrurile astea nu sunt ceea ce vor oamenii să audă, dar sunt adevărate. John avea o personalitate complexă, chiar de mic copil. Înregistrarea este sută la sută autentică; nu a fost făcută pentru a fi lansată către public, dar acum ea a ajuns la urechile tuturor", a mai completat Norman.

Sursa foto: gigwise.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close