Antena 3 CNN Show Showbiz Fata lui Liviu Vârciu: „Nu l-am văzut de un an și două luni. El se pricepe foarte bine să fabuleze”

Fata lui Liviu Vârciu: „Nu l-am văzut de un an și două luni. El se pricepe foarte bine să fabuleze”

Fata lui Liviu Vârciu: „Nu l-am văzut de un an și două luni. El se pricepe foarte bine să fabuleze”
Sursa foto: Foto: Varciu Liviu/ Facebook
de S.T.    |    01 Noi 2019   •   15:30

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, se declară dezamăgită de atitudinea tatăl ei.

„În ciuda aparențelor, relația mea cu tata nu este una tocmai lapte și miere, așa cum știe toată lumea. Cel puțin cu mine tata mereu a fost mai indiferent și mai rece. În momentul de față, nu l-am văzut de un an și două luni, cât despre vorbit, vorbim foarte rar… Știu că multora nu le vine să creadă, pentru că ceea ce declară el nu se leagă cu ceea ce spun eu și nici cu adevărul. Niciodată nu am avut relația aceea care apărea la televizor. Vreau să spun că este foarte deranjant faptul că multă lume vine la mine cu tot felul de întrebări îndepărtate de realitate…

Când eram mai mică, obișnuiam să nu zic nimic, deoarece nu voiam să îl pun într-o lumină proastă, dar acum, având în vedere că, în 7 luni, împlinesc 18 ani, văd altfel lucrurile și nu are rost să tac pentru cineva căruia nu-i pasă. În contradictoriu cu ceea ce spune el, eu nu am avut niciodată parte de o vacanță din partea lui, de un cadou de Crăciun sau de afecțiune.

Tata a început să mă susțină financiar de 6 ani, cu 2.000 de lei lunar. Până acum 6 ani, nu ne-a susținut nici pe mine și nici pe mama financiar, vreodată. El se pricepe foarte bine să fabuleze și să mintă, și, deși este tatăl meu, nu mai pot păstra tăcerea despre aceste lucruri, pentru că mi se pare penibil deja ce face”, a spus Carmina pentru VIVA.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close