Antena 3 CNN Show Showbiz Festivalul Callatis îşi deschide porţile luni (video)

Festivalul Callatis îşi deschide porţile luni (video)

Festivalul Callatis îşi deschide porţile luni (video)
08 Iul 2007   •   17:22

Luni la ora 21.00 începe cel mai vizionat festival al verii, controversatul Callatis, ce îşi propune să aducă în faţa publicului români talentaţi din întreaga lume. Prezentatorii festivalului sunt Adelina Elisei şi Dan Negru, vedete ale Antena 3 şi Antena 1, care vor fi colegi de scenă timp de şapte zile, între 9 şi 16 iulie.

Festivalul din acest an aduce peste 100 de nume cu rezonanţă din ţară şi din străinătate şi o mulţime de evenimente noi, printre care, în premieră absolută primul salon al artiştilor români de pretutindeni, 22 de expoziţii la care participă nume "grele", indiferent că este vorba despre pictură, sculptură, fotografie sau filme.

O noutate este şi concursul Miss Diaspora, la care telespectatorii au posibilitatea să voteze prin SMS sau prin internet.
În fiecare seară după spectacol, artiştii români vor afla "sentinţa" asupra recitalului pe care l-au susţinut de la Dan Capatos şi Cristina Cioran. Bătălia de la miezul nopţii cu Capatos şi Cioran promite a fi o confruntare incendiră între artişti şi jurnalişti.


Pe lângă artiştii români care vor concerta la Callatis, aici vor cânta formaţiile 2 Unlimited, No Mercy, Rednex şi Uniting Nation.
În paralel cu festivalul se va desfăşura proiectul Callatis Internaţional, care are ca scop promovarea staţiunii Mangalia, dar şi a festivalului în şapte ţări din Europa ? Callatis Eurotur. Prezentarea se va desfăşura sub forma unui spectacol intitulat EtnoSimfonia.

ULTIMELE PREGĂTIRI:  

Antena3.ro

×
Parteneri
Șeful Casei de Pensii pune punct speculaţiilor legate de banii seniorilor
x close