Antena 3 CNN Show Showbiz Festivalul Cerbul de Aur şi-a desemnat câştigătorii. Trofeul i-a revenit lui Răzvan Krivach

Festivalul Cerbul de Aur şi-a desemnat câştigătorii. Trofeul i-a revenit lui Răzvan Krivach

Festivalul Cerbul de Aur şi-a desemnat câştigătorii. Trofeul i-a revenit lui Răzvan Krivach
07 Sep 2008   •   10:29

Trofeul Cerbul de Aur a fost acordat, sâmbătă seară, lui Răzvan Krivach şi trupei sale, premiul al treilea şi premiul publicului fiind acordate, de asemenea, artiştilor români. Trupa Biondo din Suedia, favorită la câştigarea trofeului ediţiei, a ocupat locul al doilea, pentru care a fost recompensată cu 7.000 de euro. Premiul al treilea, în valoare de 5.000 de euro a fost acordat trioului Tony Poptămaş & Desperado feat Alexandra Ungureanu.

Cea mai votată concurentă de publicul român a fost Anamari Dansc. Astfel, la cea de-a 16-a ediţie a festivalului Cerbul de Aur de la Braşov, trei dintre cele cinci premii aordate vor rămâne în ţară.

Juriul a fost format din Dida Drăgan ? preşedinte, Alfredo Tisocco (Italia), Antero Paivalainen (Finlanda), Eugen Doga (Moldova), Horia Moculescu, Marty Cintron (solist al trupei No Mercy), Rolf Wetzel (Germania), Valeriu Lazarov şi Victor Socaciu, Premiul juriului a fost acordat francezilor 3Nity.

"Vreau în primul rând să le mulţumesc colegilor mei, nu doar celor şase care se află acum pe scenă cu mine, ci şi celorlalţi care formează echipa mea. Asta pentru că toţi au câştigat în seara aceasta, şi nu doar numele Răzvan Krivach", a spus Krivach, la primirea trofeului, citat de Mediafax. Britanicii de la Simply Red, care se vor retrage din 2009, au încheiat seara cu un recital, după anunţarea câştigătorilor.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close