Antena 3 CNN Show Showbiz Festivalul de jazz din L.A., organizat de Playboy, la a 30-a ediţie (VIDEO)

Festivalul de jazz din L.A., organizat de Playboy, la a 30-a ediţie (VIDEO)

Festivalul de jazz din L.A., organizat de Playboy, la a 30-a ediţie <font color=red>(VIDEO)</font>
29 Feb 2008   •   09:47

Actorul de comedie, Bill Crosby şi recentul câştigător al unui premiu Grammy, Herbie Hancock vor fi gazdele Festivalului anual de Jazz de la Hollywood. Evenimentul, organizat de fondatorul revistei Playboy, Hugh Hefner, a ajuns deja la cea de-a 30-a ediţie. Programul Festivalului de Jazz de anul acesta a fost anunţat chiar la faimoasa vilă Playboy, din Beverly Hills.

?Din ziua în care Hefner doar se gândea la revistã, el cunoştea jazz-ul şi îl respecta. Aşa că, odatã cu lansarea revistei, jazz-ul era deja aici. Nu e nimic nou pentru Playboy şi pentru acel banner care anunţă cã jazz-ul e aici de 30 de ani?, a spus Bill Crosby. Herbie Hancock a adăugat că ?Festivalul este important, în primul rând pentru că a devenit un adevărat simbol cultural nu numai pentru Los Angeles şi Statele Unite, ci pentru întreaga lume.?

Responsabil de aceastã tradiţie, Hugh Hefner îşi aminteşte de prima ediţie a Festivalului. ?A fost gândit ca un eveniment singular, dar s-a dovedit aşa de popular că, iată, dupã 30 de ani, celebrăm cea de-a 30-a ediţie Festivalului de Jazz gãzduit în Amfiteatrul Hollywood.? Festivalul de Jazz, la care vor participa numeroşi muzicieni de renume, se va desfăşura în perioada 14 - 15 iunie.

FESTIVALUL DE JAZZ ORGANIZAT DE PLAYBOY A AJUNS LA EDIŢIA 30 

Antena 3

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close