Antena 3 CNN Show Showbiz Fiicele lui Barack Obama, actriţe în serialul "Hannah Montana"

Fiicele lui Barack Obama, actriţe în serialul "Hannah Montana"

Fiicele lui Barack Obama, actriţe în serialul "Hannah Montana"
11 Noi 2008   •   15:51

Fiicele preşedintelui ales al SUA au fost invitate să joace într-unul dintre cele mai populare seriale pentru adolescenţi americane, Hannah Montana. Anunţul a fost făcut de cântăreţul Billy Ray Cyrus, tatăl actriţei din rolul principal al serialului, Miley Cyrus, informează "Telegraph".
Este posibil ca anul viitor, ambele fiice ale lui Barack Obama, Malia, în vârstă de zece ani şi Sasha Obama, în vârstă de şapte ani, să apară în serialul difuzat de Disney Channel. "Probabil vor juca. Invitaţia a fost făcută. Ştiţi că filmul de lungmetraj "Hannah Montana" va fi lansat în aprilie. Poate vom face ceva deosebit cu această ocazie", a declarat Cyrus.
Într-un interviu recent, Barack Obama declarase că fiica lui, Malia, este o mare admiratoare a acestui serial de televiziune. Rămâne de văzut, însă, dacă le va permite celor două fete să apară în serial.
Serialul "Hannah Montana" prezintă viaţa unei eleve adolescente care este, în paralel şi star pop. Este unul din cele mai populare seriale pentru copii din Statele Unite, cu cote uriaşe de audienţă.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close