Antena 3 Show Showbiz Filmul animat "Războiul stelelor", pe marile ecrane, din 15 august

Filmul animat "Războiul stelelor", pe marile ecrane, din 15 august

12 Feb 2008   •   11:29
Filmul animat "Războiul stelelor", pe marile ecrane, din 15 august

Filmul animat "Războiul stelelor: Războiul Clonelor", al lui George Lucas va fi lansat pe marile ecrane pe 15 august, informeazã Reuters. Lungmetrajul anunţă o serie de "mini-filme" ce va fi difuzată începând cu această toamnă pe posturile de televiziune Cartoon Network şi TNT.

"Mini-filmele" care compun seria pentru televiziune vor avea durata de 30 de minute. Compania Lucasfilm a produs deja peste 30 de episoade din noua serie "Războiul stelelor".

Serialul este gândit ca o continuare a producţiei câştigătoare a unui premiu Emmy "Clone Wars", care a numărat 25 de episoade, difuzate pe Cartoon Network în perioada 2003 - 2005. Prima serie a utilizat tehnici limitate de animaţie, în schimb cea de acum va fi realizată cu ajutorul animaţiei 3D.

Ultimul film al seriei "Războiul Stelelor", "Episodul III - Răzbunarea lui Sith", a fost lansat în 2005 şi a avut încasări la nivel mondial de 850 milioane de euro.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close