Antena 3 CNN Show Showbiz Filmul de animaţie "Bolt", pe prima poziţie în box-office-ul românesc

Filmul de animaţie "Bolt", pe prima poziţie în box-office-ul românesc

Filmul de animaţie "Bolt", pe prima poziţie în box-office-ul românesc
06 Ian 2009   •   20:07

Lungmetrajul de animaţie "Bolt" a ocupat prima poziţie în box office-ul românesc de weekend-ul trecut, cu încasări de 180.510 lei şi 9.247 de spectatori. Aceasta este a doua săptămână în care filmul a fost primul în preferinţele publicului din România.
Pelicula animată "Bolt", produsă de Walt Disney Feature Animation, prezintă aventurile câinelui Bolt, gazda unui show de televiziune de succes, care este transportat din greşeală la New York. Bolt este ajutat de doi prieteni, un hamster şi o pisică şi descoperă gustul realităţii şi faptul că nu are nevoie de puteri speciale pentru a fi un erou.
"Bolt" - trailer-ul oficial

Premiera "Australia", cu Hugh Jackman şi Nicole Kidman în roluri principale s-a clasat pe poziţia a doua în box office-ul românesc de weekend-ul trecut. Filmul regizat de Baz Luhrmann prezintă povestea lui Sarah (Nicole Kidman), o aristocrată care moşteneşte o fermă de vite, cu puţin timp înainte de izbucnirea Primului Război Mondial. "Australia" a avut încasări de 174.242 de lei şi 10.092 de spectatori.
"Australila", trailer-ul oficial

Thriller-ul SF "Ziua în care Pământul se opri/ The Day the Earth Stood Still", staţionează pe locul al treilea, cu 6.238 de spectatori şi încasări de 111.111 lei. "Ziua în care Pământul se opri" este un remake al unui film clasic din 1951, în regia lui Scott Derrickson. Pelicula îl prezintă pe actorul Keanu Reeves în rolul unui extraterestru cu formă umană, venit să salveze Terra, cu sau fără ajutorul locuitorilor ei.
The Day the Earth Stood Still

Pe locul al patrulea în box office s-a clasat "De Crăciun nu stăm acasă/ Four Christmases", cu încasări de 98.051 lei şi 5.676 de spectatori. Filmul regizat de Seth Gordon relatează povestea cuplului format din Brad şi Kate, care, de Crăciun, trebuie să facă patru vizite părinţilor lor divorţaţi. Ei decid să plece într-o călătorie spre o destinaţie exotică, pentru a evita crizele de nervi din alţi ani, însă, din cauza ceţii, avionul nu decolează, iar cuplul este obligat să facă patru Crăciunuri într-o zi.
Four Christmases

"În Sexcursie/ Sex Drive", a ocupat locul al cincilea în box-office. Filmul regizat de Sean Anders, cu Josh Zuckerman în rolul principal, a avut încasări de 88.304 lei şi 5.017 spectatori. Josh Zuckerman este Ian, un tânăr virgin care trebuie să meargă la facultate şi toate fetele pe care încearcă să le abordeze îl preferă pe fratele său, în vârstă de 14 ani. Ian a fost mereu un băiat de treabă, întotdeauna un bun prieten al fetelor, însă niciodată iubitul cuiva. Acum crede, însă, că norocul i s-a schimbat, pentru că o întâlneşte online pe Danielle.
Sex drive

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Australia
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close