Antena 3 CNN Show Showbiz Filmul despre povestea de dragoste dintre Putin şi soţia sa a fost lansat

Filmul despre povestea de dragoste dintre Putin şi soţia sa a fost lansat

Filmul despre povestea de dragoste dintre Putin şi soţia sa a fost lansat
12 Feb 2008   •   10:31

Pelicula inspirată din viaţa preşedintelui rus, Vladimir Putin, intitulată "Sărută-mă neoficial", a avut premiera la Moscova şi are în centru povestea de dragoste dintre liderul rus şi soţia sa, Liudmila, fostă însoţitoare de zbor.

Filmul "Sărută-mă neoficial", prezintă viaţa unui tânăr agent KGB care se îndrăgosteşte de o însoţitoare de bord, Liudmila, pentru ca mai târziu să ajungă şef la Kremlin.

Producătorul Anatoli Voropaiev, fost viceguvernator regional, spune că nimeni nu a consultat Kremlinul în legătură cu acest film. În plus, el neagă zvonurile potrivit cărora soţia lui Putin ar fi contribuit la scenariu.

?Desigur, sunt câteva aspecte din film care coincid cu viaţa liderului nostru şi asta măreşte interesul oamenilor, însă noi am încercat să nu ne concentrăm pe portretul său de politician", a explicat Vorapaiev.

"Am fost interesaţi de alte aspecte ale vieţii. Este mai degrabă un film despre o femeie, totul este văzut prin ochii ei. Este povestea unei femei, despre iubirea ei şi despre bărbatul pe care îl iubeşte?, a concluzionat producătorul filmului.

Vladimir Putin a încercat permanent să îşi ţină familia la adăpost de lumina reflectoarelor, iar soţia sa Liudmila, în vârstă de 50 de ani, a evitat ieşirile în public. Preşedintele rus are două fiice, Maria şi Katerina, dar presa rusă nu a scris niciodată despre ele.

Filmul "Sărută-mă neoficial" va fi lansat pe DVD de Ziua Îndrăgostiţilor, cu 2 săptămâni înaintea alegerilor prezidenţiale din Rusia.

IDILA DE LA KREMLIN:

Antena3.ro

×
Parteneri
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie
x close