Antena 3 CNN Show Showbiz Filmul "Madea Goes To Jail", pe locul întâi în box office-ul nord-american

Filmul "Madea Goes To Jail", pe locul întâi în box office-ul nord-american

Filmul "Madea Goes To Jail", pe locul întâi în box office-ul nord-american
Sursa foto: Madea Goes To Jail
02 Mar 2009   •   12:38

Locul întâi în box-officr-ul american este ocupat, de două săptămâni, de cea mai recentă comedie semnată de regizorul Tyler Perry: "Madea Goes To Jail". Potrivit AFP, filmul a înregistrat încasări de 16,5 milioane de dolari.
Comedia o aduce în atenţia publicului pe Madea, o bunică răutăcioasă care ajunge în închisoare. Acolo, aceasta decide să o ajute pe Candy, o colegă de detenţie.
Pe cea de-a doua poziţie în box-office-ul american se află lungmetrajul "Jonas Brothers: The 3D Concert Experience" produs de Walt Disney. Filmul a intrat direct pe a doua poziţie a clasamentului, după primele trei zile de la lansare, având încasări de 12,7 milioane de dolari.
"Slumdog Millionaire", câştigătorul a opt premii Oscar, s-a situat pe a treia poziţie a topului, cu încasări de 12,1 milioane de dolari. De când a fost lansat, lungmetrajul a obţinut încasări totale de 115,148 milioane de dolari.
Cea de-a patra poziţie în box office-ul nord-american este ocupată de thriller-ul "Taken", cu Liam Neeson, care a obţinut 9,95 milioane de dolari. Topul este completat de comedia romantică "Despre bărbaţi şi nu numai", cu încasări de 5,9 milioane de dolari.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close